hits

Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Hva skal babyen hete?

  • 02.07.2017 kl.20:34


 

Det er et spørsmål jeg for veldig ofte av alle, det er nemlig "hva skal barnet hete?". Sannheten er rett og slett det at jeg ikke er helt sikker enda. Jeg har et navn jeg kanskje har lyst på, men er litt usikker også egentlig. Så jeg vil ikke dele noe navn på bloggen. Jeg har egentlig tenkt litt som så at jeg skal vente med å bestemme meg til han er født for å se hva han passer til. Jeg må selvfølgelig ha noen navn klart sånn at han får navn, men jeg vil ikke ha noe fast navn på han før han faktisk har kommet til verden. For alt jeg vet så kan det til og med hende at det bare dukker opp et navn i det jeg ser hvordan han ser ut også, det er jo mange som har opplevd det slik. 

Før så har jeg alltid hatt navn klart, og begge guttene har jo passet til navnene sine. Nå så er dette mitt siste barn, så da har jeg lyst til å prøve noe nytt, og det er rett og slett å føde han før han får et ordentlig navn! Det hender jo ofte at noen har navn klart til sine små, også blir barnet født og barnet passer ikke til navnet sitt i det hele tatt. Det er litt rart at det er sånn, men man kan faktisk se på barna hva slags navn som egentlig passer de. 

Det gjør det også litt spennende den tiden han blir født, hva han egentlig skal hete. Jeg regner med at det blir like spennende for de andre i familien, som det blir for meg. Navn og sånt er jo litt spesielt også, for man må jo velge et navn som barnet kan hete for resten av livet sitt. Det finnes mange fine guttenavn, men som kanskje passer baby mer enn en voksen mann. Så man må jo tenke litt når man skal ha et navn til barnet sitt, mener i alle fall jeg.

3 Kommentarer

Nina c

02.07.2017 kl. 20:39
<3

due

03.07.2017 kl. 06:07
Alle passer navnet sitt. Et guttenavn tips her, om du ikke allerede har brukt det : Daniel :)

04.07.2017 kl. 00:36
Hvis du trenger noen forslag så har jeg noen her:

Kevin, Elias, Emilian, Johan/Johannes, Matheo, Leo, Levi, Patrik, Niklas, Theo, Chrisander, Julian, Caspian, Zacharias, Emrik, Liam, Lucas og Aron:) lykke til

Milia

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no