Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Det blir nok juli baby

  • 15.07.2017 kl.21:20


 

Vi fleste er veldig sikre på at denne guttebabyen her kommer til å komme litt før tiden. Han har lagt seg klar for en stund siden, og det merkes veldig for ribbeina mine. Han ligger nemlig med hodet sitt ned og sparker meg veldig bra oppi ribbeina, noe som er veldig vondt forresten, haha. Han har også en god stund nå ligget å presset hodet sitt nedover, så mye at det faktisk er ubehagelig og litt små vondt. Sist jeg var hos jordmor så sa jeg litt hvordan jeg opplevde ting, og da så hun bare på meg og smilte, også sa hun at det var spennende om jeg i det hele tatt rakk å komme på neste jordmor time med henne før fødsel. Når jeg skal på jordmor kontroll igjen nå, så skal jeg til ei annen jordmor fordi hun jeg har skal ha ferie. Så neste gang jeg skal til min faste jordmor er den 27 juli, men hun var veldig spent på om jeg i det hele tatt kom på den, haha. 

De fleste i familien er også sikker på at jeg kommer til å føde før tiden, så det er spennende å se om det blir juli baby eller august baby. For alt vi vet så kan det hende at han kommer i august, men jeg har heller ikke trua på at han kommer på termin datoen, han kommer nok litt før selv om det kanskje bare er snakk om noen dager før. Jeg har også hørt at det er normalt at fleregangsfødene får barnet litt før tiden, men det kan hende at det er en baby som helst ikke vil ut også, haha. Det får nesten bare tiden vise, men jeg håper han kan holde seg inni magen i noen uker til! Jeg skal innrømme at jeg var litt redd for at jeg måtte ringe her om dagen fordi han presser seg så utrolig mye ned og det strammer litt i magen, men det har uansett ikke vært så ille enda. Men det virker ikke ut som at det er så alt for lenge til det skjer noe. Nå er jeg jo straks inne i uke 37, og i uke 37 så regnes det ikke som prematurbaby lenger.

2 Kommentarer

livetmitt93

15.07.2017 kl. 21:25
blir spennende og se det:)
livetmitt93: Ja det er spennende å se når han bestemmer seg for å komme ut :-) men jeg håper han holder seg inne i hvertfall i 2 uker til :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits