Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Ja, jeg er alene mor til tre!

  • 24.08.2017 kl.17:50

Jeg får stadig spørsmål av alle om hvor barnefaren er hen i bildet. Jeg vil ikke skrive noe som helst om noen av fedrene til barna mine fordi det er privat, og selv om jeg har valgt å blogge, så har ikke de valgt å være på bloggen. Så derfor skal de få lov til å holdes ute av min blogg, og det må nesten bare dere respektere. 

Jeg er alenemor til de tre guttene mine, og jeg klarer meg veldig fint. Jeg har familien rundt meg som hjelper til å støtter hvis det trengs. Så langt så har jeg ikke hatt noe behov for hjelp. Den eneste hjelpa jeg har spurt etter var om noen kunne passe Niklas mens jeg farget håret, men noe mer en det har jeg ikke trengt. Jeg er veldig sånn som vil klare alt selv, og jeg klarer det ganske greit. Jeg synes ikke at det er så vanskelig som mange skal ha det til. Jeg har fått høre i så lang tid av folk som ikke kjenner meg, og folk som ikke kjenner meg godt nok at jeg kommer til å slite med tre barn i hus. At det kommer til å bli for krevende, og at jeg kommer ikke til å klare dette her alene. Men som sagt, de folkene kjenner ikke meg. De som kjenner meg godt vet at jeg klarer dette her med strak arm. Jeg er ikke den personen som ikke får til ting jeg må få til. Jeg har alltid vært en person som har klart meg ganske greit i alle situasjoner, og grunnen til det er nok fordi jeg ble veldig fort "voksen", og jeg er vandt til å ha en stor familie, og jeg er vandt til å håndtere barn på grunn av min familie. Så derfor har ikke jeg så mye problemer med å ta meg av tre barn alene. Dessuten så er både Joachim og Marius veldig store, så det er ikke så mye jobb med de lenger, de klarer veldig mye selv. 

Så langt så trives jeg i morsrollen min, selv om jeg ble sittende med rollen alene. Jeg synes ikke at det er noe morsomt at ting har blitt slik her, men det er slik det har blitt, og da må jeg bare gjøre det beste ut av det. Nå håper jeg bare at alle kan slutte å spørre så mye om fedrene til barna!

Lille gutt er faktisk allerede 3 uker gammel i dag♥ Tiden som trebarnsmor har gått utrolig fort. Nå er det ikke lenge til han er en måned gammel. Jeg tror det blir litt morsommere når han blir litt større, det gjelder både for meg og for brødrene hans. Nå ligger Niklas for det meste og sover, og det er jo ikke like morsomt. Det blir litt mer spennende når han begynner å smile bevist og når han kan lekes litt med!

10 Kommentarer

livetmitt93

24.08.2017 kl. 18:10
du er flink:)
livetmitt93: <3

Marcea

24.08.2017 kl. 19:50
Du er jammen god! Stor respekt men skjønner ikke helt hvorfor velger ha 3 barn uten barnefar hva skjedd? Stakk de uten ville ha? 3 forskjellige fadre? Synes det er veldig sun noen opplever slikt har et barn selv bor ikke med barnefaren.

Karianne

24.08.2017 kl. 20:40
❤️ Flinke du!

meg

25.08.2017 kl. 21:45
Det er bra at du ikke skriver om mennesker i ditt privatliv som ikke har valgt å være på bloggen. Hvordan stiller du deg til folk som skriver om barna sine og legger ut bilder av dem?
meg: Det finnes grenser for hva man skal skrive om barna sine. Det er ikke alt jeg deler om barna mine på bloggen f.eks. Og når det gjelder bilder så synes jeg det er greit hvis man legger ut ordentlige bilder. Jeg ville ikke ha lagt ut bilder jeg selv ikke ville ha funnet av meg selv på nett.

25.08.2017 kl. 21:57
Stå på. Du er jammen meg flink. Har tre barn selv, så veit hvor mye jobb det kan være 😃👍🏻 Respekt

meg

25.08.2017 kl. 23:53
Fint å kunne snakke om dette på prinsipielt grunnlag, for det er en problemstilling som angår flere av oss. Men betyr dette at terskelen er lavere for å fortelle om barna sine enn å fortelle om voksne? For min egen del kan jeg tenke meg at dette henger sammen med at voksne er i stand til å si fra, selv om ufrivilligheten er den samme. Eller kan vi forvente et aldri så lite bilde av en av fedrene, ikke noe verre enn det vi ser av barna? Eller i det minste en forbokstav? ;)

29.08.2017 kl. 20:40
Men du skriver om privatlivet ditt☺ Men har jeg noen gang møtt deg på gata😉?
Anonym: Er ikke alt dere for vite ;) Det vet jeg dessverre ikke!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits